Beeld © ANP

Meghan wil biografie ASAP uitbrengen om imago te pimpen

18 mei 2020 10:05

De negatieve berichtgeving valt Meghan Markle (38) vreselijk zwaar. Ze hoopt dat ze het tij kan keren door haar biografie, met daarin haar eigen verhaal, zo snel mogelijk op de markt te brengen. De Hertogin van Sussex hoopt op een schone lei, zo vertelt een bron aan 'Daily Mail.'

"Ze wil haar ware zelf laten zien en haar imago als diva onderuithalen"

Meghan en haar man prins Harry onthulden onlangs meegewerkt te hebben aan hun biografie, genaamd Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family van royaltydeskundigen Omid Scobie en Carolyn Durand. Het duurt wel nog drie maanden voordat het boek verschijnt en dat zint de Hertogin niet, meldt een bron aan Daily Mail. "Als het aan Meghan ligt, verschijnt het morgen nog", legt de ingewijde uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan 'breken in' tijdens videomeeting

"Het boek geeft eindelijk duidelijkheid over hun keuze om het koninklijke leven achter zich te laten", gaat de bron verder. "Meghan wil dat de lezers begrijpen dat haar leven allesbehalve een sprookje is. En ze wil haar ware zelf laten zien en haar imago als diva onderuithalen." Ze hoopt dat het boek haar en haar man Harry een 'schone lei' geeft. "Meghan hoopt dat mensen snappen hoe heftig haar ervaring is geweest. Ze wil haar gevoelig kant laten zien." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dagboekgeheimen van Meghan Markle wellicht binnenkort openbaar

Bovendien zou Meghan een behoorlijke vinger in de pap hebben gehad wat er wel en niet in het boek mocht verschijnen. Zonder haar goedkeuring zou het boek 'niet uit zijn gekomen', denkt de bron. Finding Freedom verschijnt op 2 september in de Nederlandse schappen. In de tussentijd blijven Meghan en Harry de strijd aangaan om hun imago te redden. Ze leggen het af tegen de Britse roddelpers in een rechtszaak, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!