Beeld © Getty Images

'Woedende Kate gebukt onder werkdruk na vertrek Harry en Meghan'

27 mei 2020 15:04

Terwijl Harry (38) en Meghan (35) genieten van het goede leven in hun miljoenenvilla in de heuvels van Los Angeles, staat het huilen hertogin Kate nader dan het lachen. Volgens bronnen heeft Kate het enorm zwaar met de werkdruk sinds het vertrek van de Sussex'jes.

"De Sussex'jes hebben als het ware hun kinderen onder de bus gegooid"

De hertogin van Cambridge zou furieus zijn dat Harry en Meghan de royals zo laten zitten. Dat laat een vriend van Kate en William weten aan Tatler. "William en Kate willen hands-on ouders zijn. De Sussex'jes hebben als het ware hun kinderen onder de bus gegooid."

Hun vertrek heeft zoveel invloed op het (werk)leven van William en Kate, dat de bron het erg 'egoïstisch' vindt dat Harry en Meghan de brui gaven aan hun leven als royal. Een andere bron vertelt: "Kate kleedt zich netjes en blijft lachen, maar ze wil dit helemaal niet. Ze is woedend." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Meghan en Kate hadden ruzie om panty prinses Charlotte'

"Ze werkt net zo hard als een CEO, maar dan zonder de voordelen en vakantiedagen." Volgens het verhaal voelt Kate zich 'uitgeput en gevangen' door de 'enorme werkdruk'. Een woordvoerder van Kensington Palace is er als de kippen bij om het verhaal van Tatler als onwaar te bestempelen, maar de hoofdredacteur van het luxe blad wil er niks van weten. Naar eigen zeggen wist het koninklijk huis al maanden dat Catherine op de cover en in het blad zou staan, maar weigerden ze om mee te werken aan de editie.

Gelukkig kan Kate rekenen op de steun van William. Het koppel is inmiddels negen jaar getrouwd en vieren het met onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!