Beeld © ANP

Koning Willem-Alexander krijgt presentje van Ajax

22 juni 2020 10:44

Een bijzondere Vaderdag voor koning Willem-Alexander (53). Zijn favoriete voetbalclub Ajax heeft hem namelijk een cadeautje opgestuurd om 's Neerlands bekendste papa in het zonnetje te zetten.

Paleis Huis ten Bosch kreeg een onverwacht pakketje aan de deur. De Amsterdamse voetbalclub Ajax had een verrassing voor de koning. Willem-Alexander heeft voor Vaderdag namelijk het nieuwe uitshirt gekregen. 'Deze kunt u doorgeven, koningin', schrijft de club op Twitter bij een foto van het shirt. Het cadeau komt nadat Willem-Alexander op bezoek was bij de Rotterdamse club Feyenoord, waar hij ook een shirt van kreeg. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Willem-Alexander en Máxima feliciteren scholieren met diploma

Maar het shirt van Feyenoord zal waarschijnlijk niet vaak gedragen worden. De koning is namelijk groot fan van Ajax en daarom besloot de Amsterdamse club hem tegemoet te komen en óók een shirtje cadeau te doen. Of iemand het presentje bij het hek heeft weggehaald, is niet bekend. 

Wellicht zien we de koning binnenkort het voetbalshirt dragen op zijn nieuwe jacht. Willem-Alexander gaf een fortuin uit aan zijn nieuwe speeltje, wat niet bij iedereen in goede aarde viel. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!