Beeld © ANP

Prins Harry kan niet wachten tot rugbyspelers weer veld op gaan

25 juni 2020 21:36

Prins Harry (25) kan niet wachten tot de rugbyspelers in het Verenigd Koninkrijk weer het veld op kunnen. De hertog van Sussex, beschermheer van de Britse rugby league, mist de competitie, die stilligt vanwege de coronacrisis.

"We missen rugby allemaal"

Dat de prins in Los Angeles woont, neemt niet weg dat hij de sport graag weer wil volgen. "We missen rugby allemaal", zegt Harry in een video van England Rugby. Maar hoewel de competitie nu een pauze heeft ingelast, heeft die pauze "de geest niet weggenomen", aldus de prins.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tante prins Harry bood Meghan Markle helpende hand

De video waar Harry aan meewerkte, maakt deel uit van een campagne van England Rugby. Dat werd opgericht tijdens de coronacrisis en koppelt rugbyspelers aan liefdadigheidsorganisaties. Sporters werken daarvoor samen met kleine organisaties door het hele land voor verschillende initiatieven om mensen te helpen tijdens de crisis.

Harry en Meghan verbinden zich regelmatig aan verschillende doelen. Ondanks worden ze constant belaagd door paparazzi en staan er regelmatig negatieve artikelen in de bladen over de royals. En dat moest nu maar 's afgelopen zijn. Ze spannen een rechtszaak aan.

Miniatuurvoorbeeld

les ook:

Adele schiet prins Harry en Meghan te hulp in LA

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!