Beeld © ANP

'Hier willen Harry en Meghan zich voor inzetten met goed doel'

30 juni 2020 03:05

Harry en Meghan zouden met hun nieuwe non-profitorganisatie Archewell, vernoemd naar hun zoontje Archie, vooral de nadruk willen leggen op het beëindigen van online haat en het ondersteunen van burgerrechten en raciale gelijkheidsgroepen. Dit meldt 'People'.

"Ze hebben daar beide een sterk gevoel bij"

Het voormalig koninklijk paar heeft zich de afgelopen weken nadrukkelijk uitgesproken door hun steun aan de Black Lives Matter-beweging. Ook maken ze zich al een aantal jaar hard voor het belang van mentale gezondheid.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan stropen mouwen op en bedienen goed doel

"Toen er gesprekken gaande waren over hoe Archewell eruit zou moeten zien, lieten Harry en Meghan duidelijk blijken dat ze zich willen inzetten voor deze zaken. Ze hebben daar beiden een sterk gevoel bij. Zeker na dat wat er zich de afgelopen weken allemaal heeft afgespeeld," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Harry en Meghan gaan bijklussen met lezingen over sociale zaken'

Het paar heeft de afgelopen tijd met meerdere hoogwaardigheidsbekleders gesproken om te kijken of ze iets kunnen doen. Ze willen de Black Lives Matter-organisatie hoe dan ook steunen.

Die haatberichten krijgt het paar zelf in overvloed, bijvoorbeeld in de Britse pers. Daarom zijn Harry en Meghan de strijd met ze aangegaan. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!