Archie Mountbatten Beeld © ANP

'Meghan vreest voor onderontwikkelde sociale skills Archie'

10 juli 2020 10:53

Meghan Markle is sinds haar relatie met prins Harry een van de bekendste vrouwen ter wereld. Ondanks dat het haar veel voordelen oplevert, zitten er ook nadelen aan haar faam. De oud-actrice is namelijk bang dat het ertoe leidt dat Archie zich niet goed ontwikkeld op sociaal vlak. Dat melden insiders aan 'Daily Mail'.

"Ze is gewoon te beroemd om normale dingen te doen"

Archie vierde afgelopen mei zijn eerste verjaardag en is zich volop aan het ontwikkelen. Zijn moeder Meghan is alleen bang dat hij op sociaal vlak een achterstand oploopt. Het is voor de kleine dreumes hartstikke belangrijk om met kinderen van zijn eigen leeftijd om te gaan, maar volgens insiders zou Meghan daar moeite mee hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Meghan Markle voelde zich nummer twee, na Kate Middleton'

'Normale' kinderen ontmoeten elkaar namelijk al op erg jonge leeftijd, denk bijvoorbeeld maar aan babyzwemmen of een crèche. Meghan zou graag naar een 'babygroep' willen, zodat ze andere moeders en dreumesen kan ontmoeten. Insiders vertellen aan Daily Mail: "Meghan gaf aan dat ze graag bij een groepje moeders wil horen dat een paar keer per week afspreekt. Archie kan zo met andere kinderen spelen en zich zo ontwikkelen."

Maar het zou voor Meghan onmogelijk zijn, omdat ze nu eenmaal té beroemd is. "Meghan zou graag lid worden van een groep moeders, maar ze snapt dat dit onmogelijk is, zelfs als er geen corona-virus zou zijn. Ze is gewoon te beroemd om normale dingen te doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle wordt vergeleken met Hitler

Toch maakt de echtgenote van prins Harry er het beste van. "Meghan houdt wel contact met andere mensen via Zoom, maar dat is toch anders dan in het echt."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!