Eloise van Oranje 2020 Beeld © Instagram @eloisevanoranje

Eloise van Oranje over liefdesleven (en haar koosnaampje) op Insta

23 juli 2020 14:43

Gravin Eloise van Oranje (18) wordt steeds populairder op Instagram. Met haar inmiddels 119.000 volgers deelt ze haar dagelijkse beslommeringen. De gravin vond dat het nu wel eens tijd werd om live te gaan en dat deed ze gisterenavond. Zelf kijkt ze er heel positief op terug, zo laat ze weten op haar Instagram-account.

"Mensen die mij als inspiratie gebruiken: I love jullie, echt waar"

'Okee!! ik ga om 18:00 live!' verkondigde ze gistermiddag opgetogen op Instagram. Na afloop van de live-uitzending was ze maar wat tevreden. 'Dank jullie wel! Was superleuk om te doen', zette ze na afloop in haar Instagram Stories. Ze was van tevoren wel een beetje zenuwachtig, onthulde Eloise. Inmiddels staat het live-filmpje op haar Instagram-account en krijgt ze ontzettend veel leuke reacties. 'Je komt echt over als een hele lieve, eerlijke, normale, pure en vooral slimme meid. Mooi om te zien, Hollandse nuchterheid', zegt iemand. 'Superleuk om wat meer over jou te weten te komen', vindt een ander. Een derde fan laat weten: 'Wat zie je er leuk spontaan uit! En je doet het superleuk.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Social media prinses Eloise bereikt opnieuw een mijlpaal

Eloise heeft sinds kort een felbegeerd blauw vinkje bij haar naam staan. Zo erkent Instagram dat het écht de gravin zelf is die actief is op het account. Daarom is nú het moment om de 'echte' Eloise te laten zien, bijvoorbeeld door vragen van volgers te beantwoorden.

Een van haar volgers vraagt zich af of haar bekendheid op social media iets te maken heeft met haar achternaam, maar dat gerucht drukt ze meteen de kop in. "Ik vind dat soort vragen of opmerkingen niet echt fijn. Dat geeft de indruk alsof ik er niet voor gewerkt heb. Jullie willen niet weten hoe erg ik voor mijn selectiedag geleerd heb en gewoon alles heb onderzocht en heel veel mensen heb gevraagd hoe zij het hebben gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eloise van Oranje open op sociale media: 'Ook gewoon een normaal meisje'

Ondertussen zingt ze lekker mee met haar achtergrondmuziek. Haar zusje komt ook even voorbij op het scherm en Eloise maakt van de gelegenheid gebruik om hun koosnaampjes te onthullen: Elo (zijzelf) en Leo (zusje Leonore).

Haar volgers willen natuurlijk ook weten in wat voor huis ze woont en hoe haar leven eruitziet. "Gewoon een normaal huis. Ik krijg heel vaak de vraag of ik beveiliging heb, maar totaal niet. Ik heb een heel normaal leven", zegt ze en ze laat duidelijk blijken dat ze daar blij mee is. "Ik ben er heel erg dankbaar voor. Ik vind het veel chiller om gewoon een normaal leven te leiden."

Eloise van Oranje
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eloise van Oranje open op sociale media: 'Ook gewoon een normaal meisje'

Er is één onderwerp dat strikt vermeden wordt: haar nichtjes Amalia, Alexia en Ariane. Maar gelukkig heeft ze genoeg andere vragen om te beantwoorden. Ook haar liefdesleven komt aan bod. Of ze een vriend heeft, wil iemand bijvoorbeeld weten. Antwoord: nee. Wel onthult ze dat ze weleens gezoend heeft. En hoe ze haar oom noemt? "Gewoon Alexander, Alex."

Eloise woont in Den Haag en begint eind augustus aan haar opleiding aan de hotelschool in Amsterdam. Onlangs vertelde haar moeder Laurentien aan RTL Boulevard wat ze nou precies vindt van de nieuwe hobby van haar dochter. Ze vertelt er hieronder meer over in Annemarie's Royaltyvlog.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!