William en Kate Beeld © ANP

William gaf Kate ooit dit onromantische cadeau

29 juli 2020 04:34

In de podcast 'That Peter Crouch' voor BBC Radio 5 Live heeft prins William niet alleen over mentale gezondheid en voetbal gesproken, maar vertelde hij ook dat zijn vrouw Kate hem nog weleens fijntjes herinnert aan 'het meest onromantische cadeau ooit' dat hij voor haar kocht toen ze beide nog studeerden aan de universiteit van St. Andrews.

"Zelf was ik ervan overtuigd dat het een geweldig cadeau was"

De 38-jarige prins onthulde dat hij Kate destijds een verrekijker gaf. "Het was een hele mooie en ik had hem ook mooi ingepakt. Zelf was ik ervan overtuigd dat het een geweldig cadeau was, omdat je er heel ver mee kon kijken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Meghan Markle voelde zich nummer twee, na Kate Middleton'

De hertogin van Cambridge, toentertijd nog Williams vriendin, zag dat anders. "Ze keek me aan met een blik van: sorry, maar wat moet ik hiermee? Het viel niet bepaald in de smaak," lachte William.

Inmiddels is de prins beter in het bedenken van leuke cadeautjes, met hulp van zijn vrouw. Voor de zevende verjaardag van hun zoon George zette het stel onlangs een paar tenten op in de tuin bij hun huis in Norfolk, waarin het gezin er ondanks het coronavirus een gezellig klein feestje van maakte. Namens prinses Charlotte en prins Louis kochten ze een nieuwe fiets voor George.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook voor Kate Middleton is thuis lesgeven niet altijd makkelijk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!