Prins Harry en Cressida Bonas in 2014 Beeld © Getty Images

Bekendste ex van prins Harry geeft ja-woord aan andere Harry

29 juli 2020 18:10

Tussen 2012 en 2014 leerde het Britse volk socialite slash model Cressida Bonas (31) kennen als de vriendin van prins Harry (35). Echt serieus leek het uiteindelijk niet te worden en op een ring hoefde ze ook al niet te rekenen. Toch is daar jaren na dato verandering in gekomen: ze is in het geheim getrouwd met een andere Harry.

In het diepste geheim gaf Cressida het ja-woord tijdens een intieme ceremonie aan de 31-jarige Harry Wentworth-Stanley. Het koppel leerde elkaar kennen toen ze studeerden aan de universiteit van Leeds én kreeg zelfs een relatie. De vlam doofde toen Harry een jaar naar Argentinië vertrok. Toen kwam de andere Harry op Cressida's pad: de prins met wie ze het uiteindelijk twee jaar volhield en zelfs vrienden bleef. Cressida was bijvoorbeeld te gast bij zijn huwelijk met Meghan Markle (38).

Zelf heeft Cressida háár huwelijk niet bekendgemaakt. Het is haar broer die kiekjes van de grote dag op zijn afgesloten social media account deelt. Wel maakte Harry in augustus 2019 hun verloving bekend door de prachtige ring op Instagram te delen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry intiem gefotografeerd met Cressida

Prins Harry en Meghan Markle rollen momenteel van het ene schandaal in het andere schandaal. Met hun biografie op komst, waar ze zogenaamd niet zelf aan hebben meegewerkt, is het onvermijdelijk dat vader Thomas Markle iets van zich laat horen. In onderstaande video haalt hij nogmaals uit naar zijn dochter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!