Beeld © Getty Images

Is dít de plek waar prins Harry en William elkaar weer zien?

29 juli 2020 16:48

Het zou zomaar kunnen dat prins Harry (35) en prins William (38) binnenkort weer in één ruimte te zien zullen zijn. Hun nichtje Lady Amelia Spencer (28), ook het nichtje van hun overleden moeder prinses Diana, is namelijk verloofd en gaat trouwen met vastgoedmakelaar Greg Mallett. Beide royals worden waarschijnlijk uitgenodigd voor het huwelijksfeest.

Lady Amelia is de dochter van Charles Spencer, de broer van Diana, en dus het nichtje van Harry en William. Binnenkort zal ze het jawoord geven aan haar vriend Greg, waarmee ze al 11 jaar samen is. Wanneer het huwelijksfeest plaatsvindt, is niet bekend. Maar het heeft er alle schijn van dat de Britse prinsen op de gastenlijst zullen staan. De Spencer familie was namelijk ook aanwezig bij het huwelijk van William met zijn Kate in 2011 én die van Harry met Meghan in 2018. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kristen Stewart speelt prinses Diana in nieuwe film

De bruiloft zou weleens de eerste keer kunnen zijn dat Harry en Meghan weer in één ruimte zijn met William en Kate. De twee besloten het Verenigd Koninkrijk in te ruilen voor de Verenigde Staten en naar het schijnt, is de spanning te snijden tussen de broertjes. De perikelen lopen de laatste tijd sowieso hoog op, omdat het boek Finding Freedom veel uit de doeken doet over de onderlinge relaties in het Britse koningshuis. In de video hieronder reageert de vader van Meghan op alle ophef. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!