Prins William Beeld © ANP

Prins William kan lesstof van zijn kinderen 'amper bijhouden'

30 juli 2020 00:52

Dat prins William (38) ook maar een mens is, blijkt uit het feit dat hij net als vele andere ouders moeite heeft met het thuis onderwijzen van zijn kinderen. Dat liet hij weten in een gesprek met 'That Peter Crouch Podcast' voor BBC Radio 5 Live.

"Ik vind het gênant om toe te geven, maar ik snap helemaal niets van de rekensommen die George moet maken"

De 38-jarige prins verblijft vanwege al maanden met zijn gezin in hun familiehuis in Norfolk, waar hij en zijn vrouw Catherine zich opwerpen als leraren voor hun jonge kinderen. Maar dat gaat William niet altijd even soepel af. "Ik ben erachter gekomen dat ik daar niet zoveel geduld voor heb, in tegenstelling tot mijn vrouw. Zij heeft echt engelengeduld. Toch vormen we samen een goed team: ik begin met de lesjes en op het moment dat mijn aandacht verslapt, dan stapt zij in om het af te maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins William vindt in voetbal 'enorme uitlaatklep'

William en Catherine hoeven hun jongste zoon Louis (2) nog niet te onderwijzen, maar George (7) en Charlotte (5) hebben wel dagelijks scholing nodig. "Ik vind het gênant om toe te geven, maar ik snap helemaal niets van de rekensommen die George moet maken. Daarin heeft hij niet bepaald een goede leraar aan mij."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Koningshuis viert verjaardag prins William met nieuwe foto's

De Engelse royals zijn de afgelopen dagen veel in het nieuws. In de Britse media werden hier en daar al wat hoofdstukken over de nieuwe biografie rondom Harry en Meghan vrijgegeven: Finding Freedom. Ook William en Kate komen hierin voor, maar of ze daar zo blij mee moeten zijn...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!