Kate, Louis, Charlotte, William en George Beeld © Instagram @kensingtonroyal

Prins William neemt kids en Kate mee naar zijn oude vakantieoord

31 juli 2020 15:59

Ook voor prins William (38) en Kate Middleton (38) is de schoolvakantie officieel van start gegaan. Het koninklijke paar heeft hun kinderen prins George (7), prinses Charlotte (5) en prins Louis (2) meegenomen naar de zonnige Scilly-eilanden, een bekende vakantiebestemming voor de toekomstige Britse koning.

"Ze wilden er eventjes tussenuit voordat de kinderen weer naar school gingen"

De Hertog en Hertogin van Cambridge zitten er warmpjes bij deze zomer. William en Kate hebben hun koters op het privévliegtuig gezet naar de Scilly-eilanden vlakbij Cornwall, waar ze hun vakantie vieren. Het is een bekende plek voor de Britse vorst. Hij had vroeger ook geregeld tripjes naar het oord met zijn vader prins Charles, zijn broertje prins Harry én hun moeder prinses Diana. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins William kan lesstof van zijn kinderen 'amper bijhouden'

William en Kate besloten binnen het Verenigd Koninkrijk op vakantie te gaan met de kinderen. Het stel vreest namelijk dat de coronapandemie weer op zal laaien. Een tripje door Europa zat er dus niet in, omdat ze vervolgens twee weken in quarantaine zouden moeten gaan. Dat zou weer roet in het eten gooien voor hun werkschema en daar hadden ze geen zin in. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins William vindt in voetbal 'enorme uitlaatklep'

"Ze wilden er eventjes tussenuit voordat de kinderen weer naar school gingen", vertelt een bron aan The Mirror. "Ze wilden ook de binnenlandse reisindustrie stimuleren." Het is niet het eerste bezoek dat William doet aan de eilanden. In 1989 ging hij er samen met zijn ouders en broertje al naartoe, zoals te zien is in de foto hieronder. Ook zou hij zijn echtgenote Kate hier al eens mee naartoe hebben genomen na hun huwelijk in 2011.

Prins Charles, prins Harry, prins William en prinses Diana op de Scilly-eilanden in 1989
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koningshuis viert verjaardag prins William met nieuwe foto's

Het is alweer 9 jaar geleden dat William en Kate elkaar het jawoord geven en miljoenen mensen het kunnen volgen op hun scherm. Blik in de video hieronder terug op hun sprookjeshuwelijk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!