Beeld © Getty Images

'Beste vriend zag geen heil in relatie Harry en Meghan'

10 augustus 2020 11:07

De relatie van prins Harry (35) en Meghan Markle (39) heeft al in de begindagen flink wat stof doen opwaaien. Nadat eerder prins William (38) al zijn zorgen uitsprak, blijkt dat ook Harry’s beste vriend niet stond te juichen om de verloving.

"Het deed hem pijn dat iemand met wie hij zo close was, zijn oordeel niet zou vertrouwen"

Tom Inskip, ook wel bekend al Skippy, heeft Harry aangeraden om eerst met Meghan te gaan samenwonen voordat de twee een verdere stap in hun relatie namen, dat zou volgens The Sunday Telegraph zijn beschreven in het boek Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family

Volgens de auteurs van het boek viel de opmerking nogal verkeerd bij Harry. “Het deed hem pijn dat iemand met wie hij zo close was, zijn oordeel niet zou vertrouwen”, zo vertelt een bron die met toestemming van Harry en Meghan uit de school zou zijn geklapt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beckhams nodigen Harry en Meghan uit voor huwelijk zoon

Eerder werd al duidelijk dat ook Harry’s broer, prins William, zijn bedenkingen had bij de relatie. Hij zou Harry tot op het bot toe hebben beledigd door te stellen dat Harry ‘dit meisje’ eerst maar moest leren kennen.

Het vertrek van Harry en Meghan vanuit het Britse koningshuis deed flink wat stof opwaaien. Hieronder zie je er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!