Beeld © ANP

'Harry en Meghan hebben huis in Santa Barbara op de kop getikt'

12 augustus 2020 02:33

Na een aantal maanden in het huis van Hollywood producer en zakenman Tyler Perry gewoond te hebben, zouden Harry en Meghan nu hun eigen optrekje hebben aangeschaft. Volgens 'Page Six' heeft het stel een villa in de Californische kustplaats Santa Barbara gekocht, waar ze hun leven als gezin verder willen opbouwen.

"Hier willen ze in alle rust hun zoontje Archie opvoeden"

Volgens de krant wonen de hertog en hertogin van Sussex al 6 weken in hun nieuwe stulpje, dat vlakbij de huizen van hun goede vriendinnen Oprah Winfrey en Ellen DeGeneres ligt. "Dit is echt hun huis, waar ze een doorstart kunnen maken na hun vertrek uit de Britse koninklijke familie. Het is voor zowel Harry als Meghan het eerste huis dat ze zelf gekocht hebben en dat maakt de plek extra speciaal. Hier willen ze in alle rust hun zoontje Archie opvoeden," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Veelbesproken biografie Harry en Meghan eindelijk gepubliceerd

Volgens diezelfde bron was het nooit Harry en Meghans plan om in Los Angeles te belanden. "In eerste instantie kwamen ze hierheen om dichter bij Meghans moeder te zijn. Maar nu ze hier vanwege het coronavirus een aantal maanden hebben gezeten, hebben ze er nog eens goed over nagedacht. Om tot de conclusie te komen dat ze in deze omgeving gelukkig gaan worden en Archie een onbezorgd leven kunnen bieden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!