Harry en Meghan Beeld © ANP

'Buren van Harry en Meghan zijn paparazzi helemaal zat'

01 september 2020 01:51

Harry's (35) en Meghans (39) nieuwe buren in Montecito zijn wel gewend aan beroemdheden in de buurt, maar met de komst van de Sussexes is het aantal overvliegende helikopters, dagjesmensen en fotografen in de straat zo erg toegenomen dat ze toch even moeten slikken. De omwonenden zijn allesbehalve blij met die drukte, meldt 'TMZ'.

Hoewel de royals zich nog nauwelijks in het openbaar hebben laten zien, houden de paparazzi de miljoenenvilla van Harry en Meghan nauwlettend in de gaten om als eerste een foto van het stel te kunnen maken, het liefst met hun zoontje Archie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Moeder Doria trekt in bij Harry en Meghan'

Volgens buurtbewoners vliegen er zeker vier helikopters per dag over, wat voor behoorlijk wat geluidsoverlast zorgt en bovendien ook een inbreuk op hun privacy is. Daarbij hangen de fotografen vaak de hele dag rond in de straat waar het paar woont of in het nabij gelegen winkelcentrum. In dat winkelcentrum vragen toeristen op hun beurt weer waar de Sussexes wonen, om ook een kijkje te nemen bij hun huis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Harry en Meghan zetten stap richting Hollywood'

Andere bekende inwoners van Montecito zijn onder meer Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres en Portia DeRossi, Rob Lowe en Carol Burnett.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!