Eloise van Oranje Beeld © Instagram @EliosevanOranje

Eloise van Oranje bewijst weer eens dat ze zo gewoon is gebleven

4 september 2020 17:51

Dat Eloise van Oranje ook maar een normale 18-jarige vrouw is, bewijst ze vandaag opnieuw via Instagram Stories. De gravinfluencer, eh, influencer deelt met haar ruim 100.000 volgers haar favoriete outfits van de afgelopen week. En wat blijkt? Ze shopt 'gewoon' bij haar ouders in de kast.

Wie denkt dat Eloise alleen maar designerkleding in haar kast heeft hangen omdat ze onderdeel van de koninklijke familie is, heeft het mis. Dat bewijst ze wel met de reeks foto's die ze op Instagram Stories deelt. Haar outfits van de afgelopen week bestaan enkel uit betaalbare items van winkels als H&M en Zara. Bovendien combineert ze een T-shirt van haar vader met een eenvoudige broek van Topshop. Ook in haar moeders kast kan ze zo te zien flink slagen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eloise van Oranje reageert op cover weekblad Weekend

Sinds Eloise haar Instagram account op openbaar heeft gezet, krijgt ze meer publiciteit dan ooit. Dat ze geniet van het studentenleven en weleens een sigaretje rookt, werd onlangs nog breed uitgemeten in de media. Uit onderstaande video blijkt dat ze een groot deel van haar privéleven opgeeft nu ze kiest voor het influencer-leventje. 

'Eloise geeft privacy op door keuze als influencer te leven'

05:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!