Prins Albert II van Monaco Beeld © ANP

Nicht Grace: 'Albert houdt alleen van Charlène vanwege zoon'

07 september 2020 11:50

Christa Mayrhofer-Dukor (76), de Oostenrijkse nicht van de overleden Grace Kelly, heeft geen goed woord over voor prinses Charlène (42). In het Italiaanse tijdschrift 'Oggi' doet de socialite haar beklag.

"Daar heeft Albert zich lange tijd zorgen over gemaakt"

Christa Mayrhofer-Dukor is van mening dat Charlène maar onhandig is en geen idee heeft hoe het leven van een prinses eraan toegaat. "Maar ze heeft Albert een zoon geschonken en daarom houdt hij nog van haar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Charlene van Monaco deelt eerste schoolfoto's tweeling

In Monaco zijn alleen mannen in de familie troonopvolgers. Het was dus van groot belang dat prins Albert (62) vader zou worden van een jongen. "Als hij geen zoon zou hebben gekregen, dan was dat het einde geweest van Monte Carlo. Daar heeft Albert zich lange tijd zorgen over gemaakt."

In 2014 werden Albert en Charlène ouders van de tweeling Gabriella en Jacques. Het meisje is eigenlijk een paar minuten ouder, maar de jongen is dus de troonopvolger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Prinses Charlène heeft hommeles met schoonzus'

Christa Mayrhofer-Dukor heeft verder ook geen goed woord over voor Charlène. Ze zou arrogant en onaardig zijn en in totaal niets weghebben van Alberts moeder Grace Kelly. "Charlène is niet lelijk, maar Grace was van een heel andere klasse. Ze had uitstraling, was elegant, liefdevol, fantastisch, iedereen lag aan haar voeten."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!