Beeld © YouTube-kanaal Robbert Rodenburg

Eloise van Oranje is alerter na foto's op cover roddelblad

09 september 2020 19:22

Het studentenleven van Eloise van Oranje (18) begon met een kleine domper. Ze werd op de foto gezet met een sigaret in haar handen en dit werd breed uitgemeten op de cover van weekblad 'Weekend'. De dochter van prins Constantijn (50) en prinses Laurentien (54) geeft aan dat ze sindsdien een stuk alerter is.

"Ik word hier heel veel meer herkend dan in Den Haag"

Eloise van Oranje, die sinds kort een echte influencer is, wordt geïnterviewd door influencer Robbert Rodenburg in zijn YouTube-video Open Kaart. Hierin bekent ze dat sinds ze in Amsterdam is gaan wonen voor haar studie, ze wat meer op is gaan letten. "Ik word hier heel veel meer herkend dan in Den Haag."

Dat heeft twee redenen: "Omdat dit een grotere stad is, maar ook door wat er is gebeurd. Omdat ik nu in elke Albert Heijn lig." Eind augustus stond ze groot op de cover van Weekend. "Ik ben wel een beetje alerter - wel een klein beetje."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eloise van Oranje bewijst weer eens dat ze zo gewoon is gebleven

Ondanks dat de media dus maar al te geïnteresseerd is in haar leven, ziet Eloise zichzelf helemaal niet als bijzonder. "Het is gewoon wie ik ben, ik ga er gewoon in mee. Ik zie het niet als iets negatiefs." Toch krijgt ze wel vaak negatieve reacties op haar koninklijke leventje. "lk zie mezelf niet als iemand die beter is dan de rest. Echt totaal niet."

Het hele interview met Eloise zie je morgen om 16.00 uur in Open Kaart op het YouTube-kanaal van Robbert Rodenburg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eloise van Oranje reageert op foto met sigaret

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!