Beeld © Instagram @robbertrodenburg

1,5 meter afstand houden, niet voor Eloise en Robbert Rodenburg

26 september 2020 19:51

Gravin Eloise (18) en influencer Robbert Rodenburg (21) hebben zaterdag kritiek gekregen nadat ze beiden op Instagram een foto plaatsen van een samenzijn in Amsterdam. 'Waarom hoeven jullie geen afstand te houden?', was één van de reacties op de opname, waarbij de twee en een vriend zich tijdens de 'natte lunch' inderdaad niet lijken te houden aan de geldende coronaregels.

"Waarom hoeven jullie geen afstand te houden?"

De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien deed dat overigens eerder deze maand ook niet toen ze zich door Robbert Rodenburg liet interviewen voor zijn YouTube-serie Open Kaart. Na afloop publiceerden ze ook foto's waarbij de afstand niet anderhalve meter was maar eerder 15 centimeter. Het openhartige gesprek is inmiddels 530.000 keer bekeken en heeft de op Instagram zeer actieve Eloise weer nieuwe volgers opgeleverd. De teller staat inmiddels op 186.000.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eloise van Oranje volgt voorbeeld van Martien Meiland

Dat de regels in Amsterdam zeker onder studenten niet worden nageleefd - Eloise is eind vorige maand begonnen aan de hotelopleiding - heeft de afgelopen weken tot een enorme stijging van het aantal coronabesmettingen geleid. Eloise's vader maakte vorige week vrijdag bekend in zelfisolatie te gaan omdat hij in contact was geweest met een persoon die naderhand positief testte. Laurentien en zoon Claus zitten in Schotland veertien dagen in quarantaine vanwege de Schotse coronaregels voor reizigers uit Nederland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zoon prins Constantijn vertrekt naar Schotse Kostschool

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!