Patrick J. Adams en Meghan Markle in 'Suits' Beeld © USA Network/Netflix

Suits-collega voelt zich 'geïntimideerd' door Meghan Markle

06 oktober 2020 14:44

Patrick J. Adams (39) speelde de echtgenoot van Meghan Markle (39) in 'Suits', maar die liefdevolle band is behoorlijk bekoeld. Aan het vakblad 'Radio Times' vertelt de acteur dat hij het 'intimiderend' vindt om contact op te nemen met zijn televisie-vrouw.

"We brengen nooit meer tijd samen door"

Meghan nodigde Patrick nog uit voor haar real-life sprookjeshuwelijk met prins Harry, maar sindsdien is de Suits-acteur een 'beetje bang' om contact op te nemen met de Hertogin van Sussex. Sinds de bruiloft heeft hij dan ook nauwelijks contact gehad met Meghan, vertelt hij aan Radio Times. "We hebben elkaar gesproken en appen soms, maar Meghans leven is ongelooflijk druk en ze moet veel verwerken", aldus Patrick. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Harry en Meghan willen kerst niet in Engeland vieren'

"We brengen nooit meer tijd samen door", gaat Patrick verder. "Maar dat heeft er echt alleen mee te maken dat zij op zoveel fronten zo'n immens groot leven heeft." De Suits-acteur denkt dat zij de strubbelingen die ze nu meemaakt 'zal overwinnen' en er 'samen met Harry' sterker uitkomt. "Meghan is een ongelooflijke powervrouw en onwijs sterk", verklaart hij. "Ik vind dat ze zich er goed doorheen worstelt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Meghan Markle: 'Voel me bevrijd van andermans meningen'

Ondanks de band die ze samen hebben, voelt Patrick zich 'geïntimideerd' door Meghan. "Als ik haar zou opbellen, weet ik zeker dat ze opneemt. Maar ik zou niet weten wat ik tegen haar moet zeggen", legt hij uit. "Toen onze kinderen geboren werden, stuurden we elkaar berichtjes en cadeaus, maar ik ben nu een beetje bang. Het is pure angst. Ik durf niet door die barrière heen te gaan." Nadat Patrick en Meghans personages trouwden in Suits, verlieten ze samen de serie. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Domper voor Meghan Markle in rechtszaak tegen tabloids

Alle acht seizoenen van Suits staan inmiddels op Netflix. Het is de enige serie waar Meghan in schittert die je kunt bingewatchen, maar daar komt binnenkort verandering in. De Hertogin van Sussex heeft namelijk een miljoenendeal gesloten met het platform en zal naar verluidt gigantisch veel content creëren voor de videodienst. Je ziet er alles over in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!