Gravin Eloise en prins Constantijn Beeld © Instagram @eloisevanoranje/ANP

Gravin Eloise maakt er een feestje van met vader Constantijn

11 oktober 2020 14:42

Het is de 51e verjaardag van prins Constantijn en dat laat zijn dochter niet zomaar voorbijgaan. De gravin en influencer pakt het moment aan om haar vader eens flink in het zonnetje te zetten.

"Liefde, liefde, liefde"

De kaarsjes worden vandaag uitgeblazen in huize Oranje! Constantijn, de zoon van prinses Beatrix en broer van Willem-Alexander, is vandaag 51 jaren jong. Zijn dochter Eloise van Oranje is enorm populair op Instagram en gebruikt haar Stories dan ook om haar vader te feliciteren. 'Fijne verjaardag', schrijft ze bij een kiekje van de twee. 'Liefde, liefde, liefde', voegt ze eraan toe. 

Prins Constantijn en zijn dochter Eloise
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marc van der Linden begrijpt reactie Eloise: heel lief

Eloise zit sinds kort weer bij haar ouders en kan nu dus een gebakje mee-eten. De social media-liefhebster besloot het studentenleven even te laten voor wat het is en terug te keren naar haar ouderlijk huis, omdat de coronabesmettingen hoog oplopen en ze dan liever niet in Amsterdam bivakkeert. 'Voordat mensen zich zorgen maken, ik heb helemaal geen klachten', schreef ze destijds bij een foto met een mondkapje op in de trein. 

De gravin sprak openhartig over haar leven met Robbert Rodenburg voor zijn YouTube-programma Open Kaart. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!