Beeld © RTL Boulevard/Robin Utrecht

Prinsessen Amalia en Alexia weer terug in Nederland

21 oktober 2020 08:24

Terwijl Willem-Alexander (53) en Máxima (49) hun vakantie in Griekenland afbraken nadat er op z'n zachtst gezegd nogal wat commotie ontstond rondom hun vertrek, bleven dochters Amalia (16) en Alexia (15) achter in Griekenland. Gisteravond hebben de prinsessen zich pas weer bij hun ouders in Nederland gevoegd. RTL Boulevard heeft de eerste beelden.

Nadat de koning en koningin werden teruggefloten voor hun vakantie in het warmere deel van Europa, sloot prinses Ariane zich bij haar ouders aan om de eerstvolgende vlucht naar huis te pakken. Haar oudere zussen bleven langer, zo bevestigt de RVD. 

De reden zou zijn dat er niet genoeg vliegtickets terug naar Nederland waren op het moment dat de koninklijke familie hun vakantie afbrak. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RVD: prinsessen Amalia en Alexia bleven langer in Griekenland

"Er is bewust gekozen voor deze dag", vertelde Justine Marcella gisteravond in RTL Boulevard. Dat betekent dat de oudste twee opvallend genoeg níet met de eerstvolgende beschikbare vlucht mee naar huis zijn gegaan en bewust langer bleven.

Of Amalia en Alexia echt niet eerder naar huis konden of wel wat langer wilden genieten van het Griekse zonnetje, blijft nog even in het midden. Feit is dat ze inmiddels thuis zijn, zoals je op bovenstaande foto's kunt zien.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Wankelt de monarchie na de vakantieblunder van de Oranjes?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!