Prinses Märtha Louise Beeld © ANP

Noorse prinses Märtha Louise krijgt eigen televisieserie

26 oktober 2020 13:03

Prinses Märtha Louise (49), de dochter van de Noorse koning Herald, krijgt een eigen televisieserie. In de docuserie krijgen we een kijkje in het leven van de prinses, zowel op werkgebied als privé.

"Deze serie geeft mij de kans om mijn leven op een andere en nieuwe manier te laten zien"

De serie is vanaf volgend jaar te zien op TV2, de grootste commerciële zender van Noorwegen. Volgens de zender wordt het 'een unieke ontmoeting met een warm persoon'. 

Prinses Märtha Louise haalde de afgelopen tijd nog wel eens het nieuws, vooral vanwege haar relatie met een Amerikaanse sjamaan. De royal laat in het persbericht weten dat dit een van de redenen is waarom ze meewerkt aan het programma. "Ik ben een publiek persoon en er verschijnt veel over mij in de media. Deze serie geeft mij de kans om mijn leven op een andere en nieuwe manier te laten zien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Noorse prinses Märtha Louise kent lover 'uit vorig leven'

Naast dat de kijkers van de serie de prinses beter zullen leren kennen, komen ook haar vriend Shaman Durek Verrett en haar drie dochters voorbij. "Het belangrijkste in mijn leven is er zijn voor mijn dochters", verklaart Märtha. Vorig jaar maakte haar ex en vader van haar kinderen Ari Behn tijdens kerst een einde aan zijn leven. "We zijn een familie die door een periode van rouw gaat en daarnaast leven we, net als iedereen in Noorwegen, momenteel erg geïsoleerd. We zijn daarom pas net begonnen met de opnames van de serie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lover prinses Märtha Louise doet boekje open over seksleven

Noorwegen in diepe rouw door overlijden ex prinses Märtha-Louise

04:20

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!