Queen Elizabeth en prins Philip Beeld © Getty Images

Speciaal cadeau voor 73-jarig huwelijk Elizabeth en Philip

20 november 2020 15:30

Wat een jubileum: de koningin van het Verenigd Koninkrijk viert vandaag haar 73ste trouwdag. Elizabeth (94) en Philip (99) stapten op 20 november 1947 in het huwelijksbootje en ter ere van deze speciale dag brengen ze een nieuwe foto naar buiten.

Het stralende koppel heeft een zelfgemaakte kaart van hun achterkleinkinderen George, Charlotte en Louis ontvangen. De ideale prop voor op de foto, want de trotse overgrootoma en -opa lezen voor de camera de kaart nog eens goed door. Wat de achterkleinkinderen er precies op hebben laten schrijven is niet bekend, maar aan de gezichten van Elizabeth en Philip te zien is het een hartverwarmende tekst. 

William en Kate hebben het koppel inmiddels ook gefeliciteerd. 'We wensen Hare Majesteit de Koningin en Zijne Koninklijke Hoogheid de hertog van Edinburgh een heel gelukkige huwelijksverjaardag!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Andrew kan fluiten naar kerstdiner bij koningin Elizabeth

Als een mooi gebaar naar haar echtgenoot heeft Elizabeth speciaal voor het fotomoment eerder deze week dezelfde saffieren diamanten broche opgespeld die ze droeg tijdens hun verlovingsshoot 73 jaar geleden. De broche is een cadeau geweest van Sir James Laing & Sons Limited en de Anglo-Iranian Oil Company toen ze de Britse olietanker Princess lanceerde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

99ste verjaardag prins Philip gevierd met nieuwe foto

Met haar voorzichtige glimlachje en statige voorkomen blijft koningin Elizabeth altijd een beetje mysterieus. Maar dankzij de ontboezemingen van haar persoonlijke assistent Angela Kelly in een nieuw boek leren we de vorstin van een heel andere kant kennen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!