Beeld © ANP

Charles en Camilla blokkeren haters na nieuw seizoen The Crown

26 november 2020 01:56

Op het officiële Twitter account van Charles (72) en Camilla (73), Clarence House, is de mogelijkheid om te reageren op tweets beperkt tot de accounts die door de prins en zijn vrouw zelf gevolgd worden. Dit naar aanleiding van een hoop negatieve reacties die mensen op eerdere tweets achterlieten na het zien van het vierde seizoen van 'The Crown'. Dit meldt 'Us Weekly'.

"Walgelijk hoe jullie zo'n jonge vrouw jarenlang hebben gekwetst"

Fans lieten boze en beledigende reacties achter, waarin Charles en Camilla verweten werd 'dat ze prinses Diana destijds schandalig behandeld hebben'. 'De enige, echte prinses van Wales is Diana en niemand zal ooit haar plaats kunnen innemen. Walgelijk hoe jullie zo'n jonge vrouw jarenlang hebben gekwetst,' schrijft een volger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix-serie The Crown ligt flink onder vuur

Het verhaal rondom Charles, Diana en Camilla wordt in The Crown nauwkeurig belicht. Ook de rol van het Britse koningshuis in deze pijnlijke driehoeksverhouding is de afgelopen weken flink onder de loep genomen. Diana zou volgens veel kijkers nooit een eerlijke kans hebben gekregen, maar was zelf te jong en naïef om dat in te zien. Het feit dat prins Charles gepusht werd in een huwelijk, dat hij van meet af aan niet zag zitten, is ook iets wat het koningshuis verweten wordt.

Marc van der Linden waarschuwde in RTL Boulevard al voor The Crown, dat zie je hieronder.

Marc van der Linden waarschuwt kijkers van The Crown

05:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!