Meghan Markle en prins Harry Beeld © Getty Images

Harry en Meghan tekenen na Netflix ook bij Spotify

15 december 2020 17:01

Het is officieel: prins Harry (36) en Meghan Markle (39) gaan podcasts maken voor Spotify. Na maandenlange speculatie bevestigt het stel dat ze hebben getekend bij de muziekgigant.

"Hoe moeilijk 2020 ook is geweest, er is nooit een beter moment geweest om naar elkaar te luisteren"

Harry en Meghan hebben een deal voor meerdere jaren gemaakt met Spotify. Onder het nieuw gevormde Archewell Audio productiebedrijf gaat het koppel podcasts maken voor de streamingdienst. Naar verwachting gaan de Hertog en Hertogin van Sussex zowel de presentatie als de productie op zich nemen voor de shows die in 2021 in première gaan. Om hun fans alvast lekker te maken, verschijnt er als het goed is dit jaar nog een special rondom de feestdagen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle pompt flink wat geld in 'super lattes'

"Wat we zo leuk vinden aan podcasts is dat het ons eraan herinnert je moment te pakken en echt te luisteren, de verbinding met elkaar aan te gaan", laten Harry en Meghan weten in hun aankondiging. "Hoe moeilijk 2020 ook is geweest, er is nooit een beter moment geweest om naar elkaar te luisteren en elkaars verhalen aan te horen. We zijn allemaal verbonden met elkaar." Spotify-gebruikers kunnen zich nu al abonneren op hun kanaal en hier luisteren naar de teaser van hun feestdagenspecial. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan zoekt publiciteit voor het eerst op na miskraam

De Spotify-deal komt in navolging van hun contract met Netflix, waarvoor ze ook programma's gaan ontwikkelen. In de video hieronder zie je er alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!