Prinses Charlene Beeld © Getty Images

Prinses Charlène zet tondeuse in haar haren

16 december 2020 17:59

Er is weinig royal aan de nieuwe coupe van prinses Charlène van Monaco (42). De echtgenote van Albert heeft voor de feestdagen zichzelf een ander kapsel laten aanmeten, waarbij de haarstylist los is gegaan met de tondeuse. Het resultaat? Een opgeschoren kapsel.

Je moet even twee keer kijken om zeker te zijn of het inderdaad prinses Charlène is. De vorstin laat ongetwijfeld alle hoofden draaien in Monaco met haar gewaagde coupe. Aan de linkerkant van haar hoofd heeft ze haar lokken namelijk deels laten opscheren. Dat ziet er als volgt uit. 

Prinses Charlène
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicht Grace: 'Albert houdt alleen van Charlène vanwege zoon'

De grote vraag in het paleis in Monte Carlo is ongetwijfeld of Charlène een punt wil maken door juist voor een niet-vorstelijk kapsel te gaan. Dat ze van een korte coupe houdt is geen geheim, net als dat menig familielid van Albert haar niet uit kan staan. Zij zullen ongetwijfeld hun mening klaar hebben over haar nieuwe uiterlijk.

Onlangs haalde de nicht van de vorst royaal uit naar zijn vrouw door te zeggen dat hij alleen nog maar bij Charlène is vanwege hun zoon. Christa Mayrhofer-Dukor heeft verder geen goed woord over voor Charlène. Ze zou arrogant en onaardig zijn en in totaal niets weghebben van Alberts moeder Grace Kelly.

"Charlène is niet lelijk, maar Grace was van een heel andere klasse. Ze had uitstraling, was elegant, liefdevol, fantastisch, iedereen lag aan haar voeten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Charlene van Monaco deelt eerste schoolfoto's tweeling

Ook is het al jaar en dag hommeles tussen Charlène en schoonzus Caroline. Het botert al jaren niet tussen de twee, omdat Caroline het naar verluidt erg slecht trekt dat haar schoonzus hoger in de rang staat. Ondertussen is het de vorstin die de grote afwezige is op belangrijke familie-evenementen. 

Ondertussen blijft Charlène aan zichzelf sleutelen. Niet alleen wisselt ze bijna net zo regelmatig van kapsel als van outfit, ze is er ook niet vies van om het één en ander aan haar gezicht te laten doen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!