Prins Harry, Meghan Markle en baby Archie Beeld © ANP

Eerste woordjes kleine Archie te horen in podcast Harry en Meghan

29 december 2020 17:44

De hertog en hertogin van Sussex hebben hun eerste podcast online gezet. Eerder deze maand werd al bekend dat Harry (36) en Meghan (39) podcasts gaan produceren en hosten voor Spotify. Daarvan staat de eerste aflevering met een speciale boodschap van hun zoontje Archie nu live.

In de eerste aflevering, getiteld '2020 Archewell Audio Holiday Special', zijn de eerste woordjes van de kleine Archie te horen. Hij herhaalt de woorden 'happy, fun, new en year' voordat hij samen met zijn ouders in lachen uitbarst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twee oud-assistenten van Meghan en Harry weer ingehuurd

De podcasts zijn volgens de omschrijving 'een speciale collectie van inspiratie, reflectie en perspectief van gasten uit de hele wereld'. Onder anderen Tyler Perry, James Corden, Naomi Osaka en sir Elton John komen aan het woord. Zij hebben een soort audiodagboek opgenomen waarin ze vertellen over hun leven in 2020. Harry en Meghan presenteren de verhalen aan de luisteraar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Meghan Markle doorbreekt taboe en vertelt over miskraam

Daarnaast komen onder anderen ook de Amerikaanse democraat Stacey Abrams, schrijver Deepak Chopra en dichter George Mpanga, beter bekend als George the Poet, aan het woord.

Hoewel Harry en Meghan populairder zijn dan ooit, gaat het onze Oranjes minder voor de wind.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!