Beeld © Instagram @olympiagreece/@camillerosegottlieb
Annemarie de Kunder
Annemarie de Kunder

Royaltyverslaggever RTL Boulevard

Influencers met blauw bloed die je kunt volgen op Instagram

09 januari 2021 13:36

In Nederland is Eloise van Oranje uitgegroeid tot een ware gravinfluencer en ook in andere landen kunnen ze geen genoeg krijgen van influencers met blauw bloed. Royaltyverslaggever Annemarie de Kunder zet ze voor ons op een rijtje.

Kitty Spencer

Als nichtje van prinses Diana is ook de 30-jarige Kitty Spencer enorm populair. Ze is de dochter van Diana's broer Charles. Kitty is werkzaam als model en heeft onder meer Bulgari en Dolce & Gabbana op haar cv staan. Op Instagram geeft ze een kijkje in haar bijzondere leven. Zo plaatst ze beelden van fotoshoots, feestjes en af en toe deelt ze een throwback naar haar jonge jaren waarin ze rondloopt op haar vaders landgoed Althorp. Saillant detail: Kitty is verloofd met de 61-jarige multimiljonair Michael Lewis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nichtje prinses Diana (28) gespot met rijke, nieuwe vlam (60)

Maria-Olympia

Maria-Olympia (24) is de kleindochter van de voormalig koning en koningin van Griekenland. Ze is werkzaam als model en een echte fashionista. Haar moeder Marie-Chantal is een goede vriendin van onze koningin Máxima. Zij werden zelfs samen gespot op een feestje met mode-ontwerper Valentino Garavani.

Lady Amelia Windsor

Nog een model in het lijstje: de 25-jarige Lady Amelia Windsor. De Britse is de kleindochter van koningin Elizabeths neef Edward en is daardoor de 39e in lijn van de kroon. Tijdschrift Tatler riep haar uit tot mooiste lid van de Britse koninklijke familie.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Prinses Mette Marit breekt staartbeen tijdens ski-ongeluk

Marius Borg

Marius is de stiefzoon van de Noorse kroonprins Haakon. Prinses Mette-Marit had namelijk al een zoon toen ze een relatie met hem kreeg. De 23-jarige Marius studeert momenteel in de Verenigde Staten en leeft hier buiten de schijnwerpers. Toch kunnen mensen zijn avonturen volgen via Instagram. Naast foto's van motoren en hondjes, ook veel foto's van zijn vriendin: Playboy-model Juliane Snekkestad.

Pauline Ducruet

Glamour-monarchie Monaco kent natuurlijk ook influencers. De twee dochters van prinses Stéphanie, de zus van prins Albert, laten graag hun leven online zien aan de rest van de wereld. De 26-jarige Pauline Ducruet woont in New York, heeft mode gestudeerd en wordt gezien als een getalenteerd mode-ontwerpster. Op haar Insta zie je veel foto's van haar kleding, mooie zonsondergangen en luxe feestjes. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kleindochter Grace Kelly nu ook voor de kerk getrouwd

Camille Gottlieb

Camille (21) is het jongere zusje van Pauline en is overduidelijk een kleindochter van Grace Kelly. Haar looks laat ze graag zien in een lekker zonnetje met bijpassend knap vriendje.

Annemarie de Kunder

Royaltyverslaggever RTL Boulevard

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!