Meghan Markle en prins Harry Beeld © Getty Images

Harry en Meghan binnenkort terug naar Engeland

12 januari 2021 11:55

Het is nog even wachten, maar de verzoeningspoging tussen prins Harry (36), Meghan Markle (39) en de Britse koninklijke familie kan in juni echt beginnen. Queen Elizabeth (94) is vast dolblij dat haar kleinzoon, met wie de band toch enigszins bekoeld is sinds zijn vertrek, van plan is om thuis te komen.

Tenminste, voor even. Hoewel Harry en Meghan van plan zijn om een acte de présence te geven tijdens de jaarlijkse Trooping of the Colour - ter ere van Elizabeths verjaardag - zijn ze nog niet van plan om permanent terug te keren naar het thuisland van de prins.

Wel is het bezoek in de zomer dé mogelijkheid om de ietwat koude familiebanden weer aan te halen. Ook voor Harry en William is het een spannende tijd. Hun gebrouilleerde relatie is aan de beterende hand en tijdens het defilé van Trooping of the Colour wordt het ongetwijfeld duidelijk hoe de huidige stand van zaken is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry en Meghan Markle gaan volledig offline

Niet alleen het coronavirus beheerste de headlines in 2020, ook de welbekende Megxit hield de krantenkoppen flink bezig. Het ondenkbare werd werkelijkheid toen Harry en Meghan besloten om hun titel als senior royals op te geven voor een rustiger en overduidelijk lucratiever bestaan in de heuvels van Los Angeles. 

Dat ze sinds hun vertrek niet meer terug zijn geweest in Engeland vanwege het coronavirus, komt het koppel waarschijnlijk niet verkeerd uit. De band tussen Harry en William is ondanks de progressie niet meer zo broederlijk als-ie ooit was en naar het schijnt kunnen Meghan en schoonzus Kate maar moeilijk door één paleisdeur. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry en Meghan Markle krijgen alwéér kritiek

In een monarchie waar veel waarde wordt gehecht aan tradities, zorgde het vertrek natuurlijk voor de nodige controverse. Meghan is zoals gewoonlijk de gebeten hond. Media noemen haar al tijden het brein achter de Megxit en verwijten haar dat ze niet kon wachten om het land te verlaten. Desondanks is ze nog steeds de populairste Britse royal, wat ongetwijfeld veel zegt over de populariteit van de anderen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!