Meghan Markle Beeld © ANP

Halfzus Meghan Markle claimt: boek is geen aanval

13 januari 2021 22:53

Samantha Markle (56), de halfzus van Meghan (39), wil graag ophelderen dat haar aankomende boek geen aanval is op haar zus. In haar memoires 'The Diary Of Princess Pushy's Sister Part 1', die komend weekend verschijnen, heeft ze het over de goede en de slechte kanten van haar familie.

"In tegenstelling tot al het geroddel en de geruchten is mijn boek nooit bedoeld als aanval op mijn zus"

"In tegenstelling tot al het geroddel en de geruchten is mijn boek nooit bedoeld als aanval op mijn zus", zegt Samantha, die al jaren geen contact meer heeft met Meghan, tegen Us Weekly. Volgens haar is het een boek waarvan lezers kunnen leren en worden zowel de goede als de slechte dingen belicht. "Ik heb al gezegd dat ik geen roddelblad aan het schrijven was. Dat zei ik twee jaar geleden al, maar niemand wil me geloven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry en Meghan Markle gaan volledig offline

Samantha belooft dat het geen saai boek is. "Mensen zullen het zelf moeten lezen om een oordeel te kunnen vellen, omdat alles wat ze gehoord hebben van horen zeggen is. Er is maar één manier om erachter te komen hoe het zit."

Hoewel Samantha haar boek niet ziet als een aanval op Meghan, uitte ze eerder publiekelijk kritiek op haar. Ze nam het ook herhaaldelijk op voor hun vader Thomas Markle, met wie Meghan ook geen contact meer heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie Plessen wil met modekoningin Meghan Markle samenwerken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!