Beeld © ANP

Prinses Charlène na zoveelste schandaal: 'Sta 1000% achter Albert'

20 januari 2021 17:36

De koninklijke familie van Monaco wordt voor de zoveelste keer met een schandaal om de oren geslagen. Prins Albert (62) is (wederom) het hoofdonderwerp, maar prinses Charlène (42) laat zich niet kennen. In gesprek met het blad 'Point de Vue' vertelt ze dat ze vierkant achter haar man staat.

"Als mijn man problemen heeft, dan vertelt hij mij daarover"

Je vraagt je bijna af hoe geloofwaardig het nog is nu prinses Charlène naar wat het lijkt bijna gedwongen wordt zich publiekelijk achter haar man te scharen. Albert staat de komende maand in de rechtszaal, nadat een vrouw heeft beweerd dat zij een buitenechtelijk kind heeft van de vorst. Hoog tijd om een PR-campagne te starten, dus. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Prinses Charlène heeft hommeles met schoonzus'

Als je Charlène op haar blauw-grijze ogen mag geloven, is Albert een 'loyale, vastberaden en moedige man'. "Als mijn man problemen heeft, dan vertelt hij mij daarover", vertelt ze in het interview. Dat betekent dat ze ook op de hoogte moet zijn van mogelijk nóg een buitenechtelijk kind.

Eén ding is duidelijk: de moeder van twee laat haar man niet publiekelijk vallen. "Wat er ook gebeurt, ik sta 1000% achter je. Ik zal je bijstaan in wat je ook doet, in goede en slechte tijden", zou de prinses Albert verteld hebben. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Charlene van Monaco deelt eerste schoolfoto's tweeling

Het is niet van haar net iets te gladde gezicht af te lezen, maar Charlène is naar eigen zeggen gelukkig in Monaco. "Ik ben vervuld door wat ik doormaak en weet dat ik zeer bevoorrecht ben." Toch besloot ze onlangs om haar coupe drastisch te veranderen. Wat er precies met haar aan de hand is, zie je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!