Beeld © Instagram @chickslovefood

Eloise van Oranje bundelt tips en tricks in eigen boek

23 januari 2021 15:03

Eloise van Oranje mag binnenkort ook schrijfster in haar Instagram-biografie zetten. De 18-jarige heeft namelijk haar eerste boekendeal gesloten is te zien op - hoe kan het ook anders - Instagram.

"Dankzij Eloise kunnen we een doelgroep van jonge mensen bereiken die vol met vragen in het leven zijn"

Eloise heeft getekend bij CLF MEDIA, de uitgeeftak van de vrouwen achter Chickslovefood, Elise Gruppen-Schouwerwou en Nina de Bruijn. "We zijn er ontzettend trots op dat Eloise ons heeft uitgekozen om haar stem te laten klinken. Dankzij Eloise kunnen we een doelgroep van jonge mensen bereiken die vol met vragen in het leven zijn."

'Ik ben zo blij!' deelt ook de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien met haar fans op Stories. 'Ik kan eindelijk zeggen dat ik een boek ga schrijven!' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eloise van Oranje neemt een break van social media

Natuurlijk hoeven haar 229k volgers niets van het proces te missen, volgens de Instagram-ster gaat ze hen er zelfs bij betrekken. "Het is fijn dat Eloise al een mooie online achterban heeft opgebouwd, want wij weten als geen ander hoe je de online moter offline kunt inzetten", klinkt het in het persbericht.

Het boek, waarin Eloise tips geeft over eten, kleding en sieraden, zal naar verwachting begin juni uitkomen. Volgens de uitgeverij zal Eloise zich in haar boek richten op 'jonge mensen die net als haar het leven aan het ontdekken zijn'.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Prins Constantijn vertelt hoe trots hij is op dochter Eloise

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!