Meghan Markle Beeld © ANP

Meghan en Harry verwachten tweede kind

14 februari 2021 20:51

Het lijkt er serieus op dat de kleine Archie een grote broer wordt. Op Twitter gaat nu namelijk het nieuws viral dat er een tweede kindje op komst is voor Meghan Markle en haar geliefde prins Harry . 'De hertog en hertogin van Sussex zijn dolgelukkig dat ze hun tweede kind verwachten', aldus de berichtgeving van verschillende Engelse media.

"We kunnen bevestigen dat Archie een grote broer wordt"

Het geluk komt nadat Meghan eerder een miskraam kreeg. Hierover vertelde ze afgelopen zomer openhartig in The New York Times. Ze herinnerde zich dat ze een scherpe pijn in haar maag voelde toen ze zoon Archie Harrison's luier verschoonde, en schreef: "Ik wist, terwijl ik mijn eerstgeboren kind vasthield, dat ik mijn tweede aan het verliezen was."

Na dit vreselijke verdriet, wordt het stel dan nu verblijd met de komst van een tweede kindje. Het nieuws wordt bevestigd op Twitter door een woordvoerder van de hertog en hertogin van Sussex. 'We kunnen bevestigen dat Archie een grote broer wordt.' Naast het bericht staat een prachtige foto van het koppel waar duidelijk op te zien is dat Meghan zwanger is. Andere details over de zwangerschap zijn vooralsnog niet bekend. 

Twee jaar geleden maakte prins Harry bekend in een interview met Vogue dat hij en zijn geliefde maximaal twee kinderen willen om de impact op het klimaat beperkt te houden. Een kind krijgen vergroot je ecologische voetafdruk namelijk aanzienlijk. De uitspraak leidde echter tot veel ophef omdat mensen het hypocriet vonden: laat dan ook een paar van je privévliegtuigen staan. Anderen vonden het juist goed dat Harry en Meghan dit onderwerp op de agenda zetten in deze tijd van klimaatverandering. Het lijkt er dus op dat dit kindje de laatste zal zijn. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!