Beeld © ANP

Zwangere Meghan Markle te bezoeken in Madame Tussauds Sydney

16 februari 2021 14:47

Madame Tussauds in Amsterdam gaat het wassen beeld van Meghan Markle (39) geen make-over geven na het babynieuws, aldus een woordvoerder. In Sydney is dat wel gebeurd, daar is het beeld van Meghan nu te zien met babybuik.

"Wij hebben dat in het verleden gedaan met Máxima"

"Wij hebben dat in het verleden gedaan met Máxima", laat een woordvoerder weten aan ANP. Maar Madame Tussauds wil naar eigen zeggen niet in herhaling vallen en laat het idee van een beeld van een zwangere Meghan aan zich voorbij gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat weten we tot nu toe over de zwangerschap van Meghan Markle?

In Sydney is Meghan dus wel met een bolle buik te bewonderen. 'Gefeliciteerd Meghan, Harry en Archie!' schrijft de woordvoerder van Madame Tussauds Sydney. 'Zo opgewonden, dat we het wassen beeld van de hertogin een babybuik gaven!' De wassen dubbelganger van Meghan kreeg direct na de aankondiging van de baby van Meghan en Harry een make-over en een zwangerschapsjurk aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle wint rechtszaak tegen roddelblad

De Australische attractie heeft het beeld 'voor een zwangerschapsfotoshoot in Aussie-stijl' verplaatst naar de Wild Life Sydney Zoo. Daar is een kangoeroe naast de wassen Meghan geplaatst die haar buik lijkt te kussen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!