Beeld © RTL Boulevard/ANP

Samantha en Thomas Markle moesten babynieuws in de media lezen

17 februari 2021 17:42

Prins Harry (36) en Meghan Markle (39) verwachten opnieuw een kindje, zo maakten ze op Valentijnsdag bekend. Het toeval wil dat Samantha Markle (56), Meghans halfzus, net een boek heeft uitgebracht. Wij spraken haar over Meghan én de zwangerschap.

"Ik denk dat zij zich zullen afvragen waarom hun moeder haar hele familie de rug heeft toegekeerd"

Samantha Markle moest royal babynieuws in de media lezen

00:42

Dat de band tussen Meghan en haar zus Samantha en vader Thomas (76) niet goed is, mag geen geheim zijn. De familievete wordt breed uitgemeten in de pers, met een rechtszaak tot gevolg. Meghan stuurde namelijk een brief naar haar vader en deze werd later gepubliceerd in Mail on Sunday. Harry en Meghan klaagden de tabloid aan en wonnen.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Zus Meghan Markle komt met een nieuw boek: 'Zit veel wrok achter'

Dit alles heeft ertoe geleid dat de band tussen Meghan en haar familieleden alleen maar slechter is geworden. Ze bracht hen daarom ook niet op de hoogte van haar zwangerschap. "We moesten het via de media horen", vertelt Samantha in een interview met RTL Boulevard. "Maar dat is geen verrassing. Er is niks veranderd." Zij en Thomas hadden eigenlijk niet anders verwacht, zeker ook omdat ze ook niet op de hoogte waren gebracht van Meghans eerste zwangerschap. "Hetzelfde gebeurde bij Archie. Wij hoorden niks. Ze had mijn vader niet gebeld."

Samantha vindt het vooral erg voor haar vader. "Het is verdrietig en gemeen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat weten we tot nu toe over de zwangerschap van Meghan Markle?

Meghans halfzus denkt dat het allemaal ook lastig uit te leggen zal zijn aan de kinderen van Harry en Meghan. "Archie en de nieuwe baby zullen hun familie ook willen leren kennen. Ik denk dat zij zich zullen afvragen waarom hun moeder haar hele familie de rug heeft toegekeerd. Dat kan niet goed voor hen zijn."

Samantha beticht Meghan onder meer van het vertellen van leugens en zegt totaal niet jaloers te zijn op haar zus. Je ziet het hele interview vanavond in RTL Boulevard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!