Koningin Elizabeth, Meghan Markle en prins Harry Beeld © Getty Images

Tv-strijd: interview Queen op dezelfde dag als Harry en Meghan

22 februari 2021 16:07

Prins Harry (36) en Meghan Markle (39) krijgen televisieconcurrentie! Koningin Elizabeth (94) geeft op dezelfde dag als hun interview met Oprah Winfrey (67) namelijk zélf een interview.

Koningin Elizabeth en een aantal andere seniorleden van het Britse koningshuis bundelen de krachten voor de tv-special A Celebration For Commonwealth Day. De uitzending is ter ere van de Commonwealth Day, die voor het eerst in een halve eeuw werd gecanceld door het coronavirus. Het programma wordt uitgezonden om 19.00 uur op de BBC op 7 maart. Een bijzonder koninklijke dag, want wat blijkt? Het is óók de dag dat Harry en Meghans intieme interview van 90 minuten met Oprah wordt uitgezonden. Die vindt namelijk ook plaats op 7 maart, maar dan om 20.00 uur in de Verenigde Staten. Door het tijdsverschil zal het wel in de vroege uurtjes op de buis verschijnen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Helft Britten vindt tv-interview Harry en Meghan niks

De Britse monarch wordt vergezeld door prins Charles, zijn vrouw Camilla Parker-Bowles, prins William en Kate Middleton en Sophie de Gravin van Wessex, oftewel de vrouw van prins Edward. De tv-special en het Oprah-optreden komen allebei nadat de Hertog en Hertogin van Sussex onlangs aankondigden voorgoed hun diensten en plichten bij de Royal Family te hebben neergelegd. Of de Megxit wordt besproken in de tv-special is onduidelijk, maar er wordt druk gespeculeerd dat het tijdens het interview met Oprah volledig wordt uitgelicht. 

Alles over de Megxit zie je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!