Queen Elizabeth Beeld © Getty Images

De Queen is toe aan gezelschap en verwelkomt nieuwe puppy's

05 maart 2021 11:47

De Britse koningin Elizabeth (94) heeft het maar zwaar te verduren de laatste tijd. Niet alleen moet ze door de Megxit heen zien te komen, ook ligt haar man Philip (99) al enige tijd in het ziekenhuis. Tijd dus voor wat gezelligheid en positiviteit in Buckingham Palace, moet ze gedacht hebben toen ze onlangs weer twee nieuwe pups in huis haalde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle met gestrekt been in tegen haar schoonfamilie

Althans, dat meldt The Sun. Het gaat uiteraard weer om twee corgi's, het ras dat al jarenlang in het paleis rondloopt, en daarmee tikt de viervoeter-teller onverstoord verder: sinds Elizabeth aan het roer staat hebben al meer dan dertig honden de revue gepasseerd.

Queen Elizabeth met haar honden

Nadat hondje Vulcan in december overleed, huppelt er naast de twee puppy's nog één andere hond rond in het paleis: Candy. De hondjes - waarvan helaas nog geen foto's zijn verschenen - geven de Queen volgens de krant weer wat positieve energie, nu haar man Philip al enige tijd in het ziekenhuis ligt. Toch kwam hun komst als een verrassing. Na de dood van Vulcan ging men er niet meer van uit dat ze nieuwe honden zou aanschaffen, omdat de kans toch groot is dat ze haar dan overleven. Maar ze kon het toch niet laten (en geef haar eens ongelijk).

Queen Elizabeth met een van haar honden
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Queen Elizabeth in spoedoverleg: wie krijgt rol Harry en Meghan?

Nogmaals: de Queen heeft het zwaar te verduren. Zo wordt aanstaande zondag het langverwachte interview van Harry en Meghan uitgezonden, waarin de Suites-actrice keihard naar de koninklijke familie uithaalt:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!