Harry en Meghan Beeld © ANP

Britten blijven niet thuis voor 'het circus' van Harry en Meghan

07 maart 2021 11:57

Voordat het interview met Harry (36), Meghan (39) en Oprah Winfrey (67) überhaupt is uitgezonden, beheerst het de voorpagina's van de Britse kranten al. En, zoals verwacht: niet alle tabloids kijken even reikhalzend uit naar het gesprek dat in de nacht van zondag op maandag (Britse tijd) wordt uitgezonden op de Amerikaanse zender CBS.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan: 'Koningshuis speelt actieve rol in verspreiden leugens'

Zo schrijft de The Mail on Sunday op basis van een paleismedewerker dat 'Britten maandag alleen denken aan de scholen die weer opengaan, hun vaccinatie en of prins Philip nog beter wordt'. Het hele interview met Harry en Meghan, dat maandagavond pas in het Verenigd Koninkrijk wordt uitgezonden, wordt volgens de krant niet eens zo belangrijk geacht. 

Ook de Daily Star staat niet bepaald aan de kant van Meghan: daar staat op de voorpagina een papieren zak afgebeeld met daarop een foto van Harry en Meghan voorzien van zwarte balkjes voor hun ogen. 'Als je morgen het interview op ITV kijkt en de neiging krijgt om over te geven, voel je dan vrij om dit handige zakje uit te knippen', staat erbij geschreven.

Verder meldt The Sunday Times dat koningin Elizabeth 'het circus' überhaupt niet eens gaat kijken en schrijft The Sunday Express dat de Queen 'alleen maar bezig is met haar werk en de gezondheid van prins Philip'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

CBS betaalt miljoenen voor rechten interview Harry en Meghan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!