Beeld © ANP

Prinses Eugenie viert eerste Moederdag met nieuwe foto van zoon

15 maart 2021 11:57

Ondanks dat haar vader een schandaalprins is, lijkt niets het geluk van prinses Eugenie (30) in de weg te kunnen staan. Na een sprookjesachtige bruiloft is Eugenie moeder geworden, waardoor ze afgelopen weekend voor het eerst Moederdag heeft gevierd.

"Zoals je kunt zien geniet ik van mijn eerste Moederdag"

Moederdag vindt in 2021 in het Verenigd Koninkrijk namelijk plaats op 14 maart. Voor de prinses, die een persoonlijk kiekje op Instagram niet schuwt, is dit de uitgelezen kans om niet alleen haar eigen moeder in het zonnetje te zetten, maar ook haar pasgeboren zoon August. 

'Ik ben zo blij om Augusts moeder te zijn', schrijft de trotse prinses. 'Zoals je kunt zien geniet ik van mijn eerste Moederdag.' Ook zet ze haar eigen moeder in het zonnetje 'met deze foto van ons gemaakt in maart 1990. Je hebt me zoveel geleerd'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Eugenie deelt pasgeboren zoon August met de wereld

Eugenie en haar man Jack Brooksbank verwelkomden August op 9 februari 2021. Omdat ze ongetwijfeld zelf als eerste het nieuws naar buiten wilde brengen, deelde ze nog diezelfde dag een foto van haar kleine spruit. Buckingham Palace volgde met een statement. "Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Eugenie is vandaag, 9 februari 2021, om 8:55 uur veilig bevallen van een zoon in het Portland Hospital."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wow: het sprookjeshuwelijk van Eugenie en Jack

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!