Pippa Middleton en James Matthews Beeld © Getty Images

Pippa Middleton 'in de wolken' door geboorte dochtertje

15 maart 2021 17:15

Pippa Middleton (37) is bevallen van een dochtertje. Dat melden verschillende Britse media. Volgens tijdschrift 'Hello!' luistert het meisje naar de naam Grace Elizabeth Jane.

"Ze is perfect, iedereen is dolblij"

De kleine spruit zou deze maandag geboren zijn rond de klok van 4.22 uur en iets minder dan drie kilo wegen. Bekenden van het stel laten weten dat moeder en dochter het goed maken en dat de kersverse ouders helemaal 'in de wolken zijn'. "Ze is perfect, iedereen is dolblij." De kleine Grace deelt haar tweede naam met haar tante, Kate heet namelijk officieel Catherine Elizabeth Middleton.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Pippa Middleton bevestigt: 'Ze krijgt een tweede kindje'

Pippa hield haar zwangerschap tot het laatst geheim. Pas begin maart bevestigde moeder Carole het heugelijke nieuws in het blad Good Housekeeping. "Ik hoop mijn familie vaker te kunnen zien dan vorig jaar. En natuurlijk mijn nieuwe kleinkind", onthulde ze daar. Het gerucht dat Pippa weer zwanger was ging afgelopen december al rond. "Ze zijn verrukt met het nieuws. De hele familie heeft er zin in", meldde een bron destijds aan Page Six. Het stel wilde toen echter niets bevestigen. 

Pippa en echtgenoot James Matthews hebben al een zoontje van 2, Arthur. Het stel had in 2012 een kortstondige relatie en kwam in 2015 weer bij elkaar. In 2017 stapten ze in het huwelijksbootje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle: 'Kate maakte mij aan het huilen, niet andersom'

Hoewel Pippa momenteel op een roze wolk zweeft, heeft zuslief Kate een lastige week achter de rug na het bewogen interview van Harry en Meghan bij Oprah. Maar hoe (on)geloofwaardig was het gesprek eigenlijk?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Indringer valt villa prins Harry en Meghan Markle binnen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!