Beeld © Getty Images

Samantha Markle beweert dat prins Harry spijt heeft van huwelijk

16 maart 2021 14:51

Samantha Markle (59) is op miraculeuze wijze veranderd van de vervreemde zus van Meghan Markle (39) in relatietherapeut. Ze garandeert aan 'TMZ' dat haar zusje op een scheiding afstevent.

Haar nieuwe functie lijkt ons niet makkelijk te combineren met haar andere fulltime-baan als criticus van haar halfzus, maar Samantha flikt 't toch maar mooi. Het interview van Meghan en Harry met Oprah werkt daarbij ongetwijfeld als extra drijfveer. Samantha beschuldigt haar zus van non-stop liegen en weet zeker dat Harry al spijt heeft van zijn huwelijk met de actrice.

Samantha, die Meghan al twee decennia niet ziet en ook geen band met Harry heeft, ziet nog maar één uitweg voor het koppel als dat zijn relatie wil laten slagen. De twee moeten volgens haar 'serieuze hulp' zoeken en op een heuse verontschuldigingstour gaan zodat ze de Britse koninklijke familie om vergiffenis kunnen vragen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat is er allemaal gebeurd sinds het Oprah-interview met Harry en Meghan?

Omdat Samantha overduidelijk niet het beste met haar zus voor heeft, doet ze er nog een schepje bovenop en noemt ze Meghan terloops ook nog een persoon met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Je begrijp het al: de woorden van Samantha moet je met een korreltje zout nemen. 

Dat weerhoudt haar er niet van om toch continu de pers op te zoeken. Onlangs sprak ze met RTL Boulevard-royaltyverslaggever Annemarie de Kunder. Je bekijkt het gesprek hieronder. 

Samantha Markle moest royal babynieuws in de media lezen

00:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!