Beeld © ANP

'Prins William uitgeroepen tot 's werelds meest sexy kale man'

26 maart 2021 20:55

De Britse prins William (38) is dan nog geen koning, maar hij regeert wel als het gaat om de verkiezing tot meest sexy kale man ter wereld. Een onderzoek van het Britse cosmetische chirurgiebedrijf Longevita heeft uitgewezen dat de kleinzoon van koningin Elizabeth (94) online het vaakst als 'sexy' werd omschreven.

Op blogposts en webpagina's over en in zoekopdrachten naar kale mannen werd William volgens het tabloid The Sun maar liefst 17,6 miljoen keer 'sexy, heet of aantrekkelijk' genoemd. Hij laat daarmee de nummer twee in de lijst, bokser Mike Tyson, met 8,8 miljoen vermeldingen ruim achter zich. Acteur Jason Statham maakt de top drie met 7,4 miljoen resultaten compleet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Harry, William en Charles hebben elkaar gesproken, maar tevergeefs'

In de top tien zijn verder nog rapper Pitbull, oud-basketballer Michael Jordan, bokser Floyd Mayweather en acteurs John Travolta, Bruce Willis, Dwayne Johnson en Vin Diesel te vinden. Een speciale vermelding was er voor de Russische president Vladimir Poetin, hij had met 2,2 miljoen hits net geen top 10-notering. Ook Star Trek-icoon Patrick Stewart viel met 1,1 miljoen 'stemmen' net buiten de boot.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins William en Kate hebben afscheid moeten nemen van dierbare

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!