Prins Harry en Meghan Markle Beeld © Getty Images

'Meghan is actrice en weet perfect hoe ze moet manipuleren'

28 maart 2021 16:35

Gary Goldsmith, de oom van Kate Middleton, is zeer teleurgesteld in Meghan Markle na het interview met Oprah Winfrey. Volgens hem is het namelijk zeer onwaarschijnlijk dat Kate haar schoonzus aan het huilen heeft gebracht in de aanloop naar haar huwelijk. "Dat ligt simpelweg niet in haar natuur. Ze is nog mooier aan de binnenkant dan aan de buitenkant", vertelt hij in 'The Mail on Sunday'.

"Ik geloof geen woord dat uit haar mond komt"

Een aantal maanden na het huwelijk van Harry en Meghan, schreven Britse tabloids dat er een ruzie was geweest over het jurkje dat Kate haar dochter Charlotte als bloemenmeisje zou dragen tijdens de bruiloft. Daarbij was het verhaal dat Meghan Kate aan het huilen had gemaakt. Meghan ontkende dat echter in het veelbesproken interview, en vertelde dat dit omgekeerd wél het geval was. "Kate maakte mij aan het huilen, niet andersom", aldus de hertogin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paparazzibureau failliet na juridische strijd Meghan Markle

Nu is de oom van Kate tussenbeide gekomen om zijn nichtje te verdedigen. "Ik geloof nooit dat Kate Meghan heeft doen huilen", vertelt hij botweg in de Britse tabloids. "Ik ken Kate al sinds ze werd geboren, en ze heeft geen gemeen bot in haar lichaam. Dat ligt simpelweg niet in haar natuur. Ze is nog mooier aan de binnenkant dan aan de buitenkant. Als iemand een woedeuitbarsting had, ben ik er zeker van dat het Meghan was. Kate zal geprobeerd hebben om de lieve vrede te bewaren (...) In alle jaren dat Kate in de publieke belangstelling heeft gestaan, heeft ze geen voet verkeerd gezet. Ze is geboren voor die rol. Ze is boven haar critici uitgestegen een deed gewoon verder met haar werk. In tegenstelling tot sommigen..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Albert van Monaco reageert op interview Harry en Meghan

De Amerikaanse verklaarde tijdens het interview dat ze het ware incident nooit naar buiten wilde brengen, maar ook daar heeft Gary moeite mee. "Ik geef Meghan niet de schuld", raast hij verder. "Ze is een sterretje uit Hollywood. Je kan een tijger niet veroordelen omdat hij de kop van een schaap bijt. Maar ik geloof geen woord dat uit haar mond komt. Ze is een actrice en weet perfect hoe ze een publiek kan manipuleren." Zo kan hij het ook niet verkroppen dat Meghan de tekst van het Engelse volkslied via het internet heeft moeten opzoeken. "Harry zingt dat liedje al sinds hij vijf was", aldus kamp Meghan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lookalike Meghan Markle onder vuur na geruchtmakend Oprah-interview

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!