Idris Elba Beeld © ANP

Idris Elba neemt het op voor Meghan na interview Oprah

31 maart 2021 23:54

Idris Elba vindt het knap dat Meghan zich heeft uitgesproken over de Britse koninklijke familie. Dat vertelt de 48-jarige acteur aan 'Entertainment Tonight'. Begin maart gaven de hertogin van Sussex en haar man prins Harry een interview aan Oprah Winfrey, waarin Meghan onder andere vertelde dat haar vaak de mond werd gesnoerd binnen de familie.

"Ik vind dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te praten over wat ze voelen"

"Ik vind dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te praten over wat ze voelen", vertelt de acteur. "Je kan iemands stem niet zomaar wegnemen, je moet kunnen blijven communiceren." In het interview vertelt Meghan ook dat ze moeite had met hulp krijgen, toen ze het mentaal zwaar had met haar rol en taken binnen de familie. Ook werden haar creditcard en paspoort van haar afgenomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lookalike Meghan Markle onder vuur na geruchtmakend Oprah-interview

De acteur en zijn vrouw Sabrina zijn al lange tijd goed bevriend met Meghan en Harry. Zo waren ze ook uitgenodigd op hun huwelijk. Eerder sprak goede vriendin en tennisser Serena Williams zich ook al uit over het interview. Ook zij liet weten achter Meghan en Harry te staan.

Interview Harry en Meghan 'ingeslagen als bom' in Groot-Brittannië

02:50
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Serena Williams neemt het op voor 'onbaatzuchtige' vriendin Meghan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!