Prins Harry Beeld © ANP

Prins Harry voor het eerst sinds Megxit terug in Engeland

12 april 2021 07:55

Prins Harry (36) is weer terug in Engeland. Dat is voor het eerst sinds hij en zijn vrouw Meghan (39) ruim een jaar geleden dag zeiden tegen hun leven als werkende royals voor de Britse koninklijke familie. Harry is teruggevlogen naar zijn moederland om de begrafenis van zijn opa bij te wonen.

The Sun meldt dat Harry zondagmiddag weer voet op Britse bodem heeft gezet. Volgens bronnen wilde de prins zo snel mogelijk naar het Verenigd Koninkrijk afreizen zodat hij zich aan de verplichte quarantaineperiode van vijf dagen kan houden. Dan kan hij de uitvaart van prins Philip op 17 april bijwonen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Prins Philip vond interview Harry en Meghan ondoordacht'

De grote afwezige is de hoogzwangere Meghan. Toen het nieuws dat Prins Philip was overleden bekend werd gemaakt, was Meghan meteen trending topic op Twitter. Veel mensen vroegen zich af of zij naar de uitvaart zou gaan, gezien de recente geschiedenis met het Britse koningshuis.

Meghan, die momenteel zwanger is van een dochter, is niet in staat om naar het Verenigd Koninkrijk af te reizen vanwege haar zwangerschap. "Ze kreeg geen medische verklaring van haar arts", vertelt een bron dichtbij het stel. Een slimme keuze, aldus onze royaltydeskundige Justine Marcella.

Justine Marcella: 'Slim dat Meghan niet naar uitvaart prins Philip gaat'

00:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!