Beeld © ANP

Prins Harry keert terug naar Meghan na 'ijzig' bezoek aan Engeland

19 april 2021 07:28

Prins Harry (36) vliegt naar alle waarschijnlijkheid vandaag terug naar zijn zwangere vrouw en zijn zoon, nadat hij een kort bezoek aan het Verenigd Koninkrijk bracht om de uitvaart van zijn opa bij te wonen. Dat meldt 'Page Six'.

Het is maar goed dat de zon zich in Los Angeles vaak laat zien, want als je bronnen mag geloven kan Harry wel wat warmte gebruiken. Sommige senior royals zouden zich tijdens de uitvaart van Philip nogal koel hebben opgesteld en de aanwezigheid van de prins niet hebben erkend. De reden daarvoor is het interview met Oprah Winfrey dat insloeg als donderslag bij heldere hemel. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Prins Harry zoekt weer toenadering tot Britse koningshuis

Harry en William zijn wel pratend gezien, hoewel William naar verluidt het verzoek indiende om niet direct naast elkaar te lopen achter de kist van Philip naar St George's Chapel. Vader Charles staat open voor een verzoening en heeft Harry volgens bronnen zondag meegenomen om de bloemen te bekijken die voor Philip zijn achtergelaten. 

Hoe het de broers afgelopen zaterdag verder is verder vergaan, vertelt royaltydeskundige Marc van der Linden in onderstaande video. 

Zo ging het vandaag tussen Harry en William op uitvaart Philip

04:41
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry aanwezig bij begrafenis van prins Philip, Meghan niet

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!