Beeld © ANP

Jarige prins Louis (3) straalt op nieuwe foto die door Kate gemaakt is

23 april 2021 11:37

Hiep hiep hoera, de jongste zoon van prins William (38) en hertogin Kate (39) mag vandaag drie kaarsjes op zijn verjaardagstaart uitblazen. Traditiegetrouw deelt Kate als trotse moeder annex hobbyfotograaf een nieuwe foto op social media ter ere van Louis' verjaardag.

"De hertog en hertogin zijn verheugd om een nieuwe foto van prins Louis te delen"

Kleine jongens worden groot, daar is prins Louis het bewijs van. Op de nieuwe foto is de jonge prins met een grote glimlach afgebeeld. Kate schoot het plaatje eerder deze week toen Louis op zijn fiets onderweg was naar zijn eerste dag op de kleuterschool. 'Drie, morgen!', schreef het team van Kate en William gisteren bij de foto. 'De hertog en hertogin zijn verheugd om een nieuwe foto van prins Louis te delen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kindjes prins William leren paardrijden voor Queen Elizabeth'

Onlangs werd bekend dat de kinderen van William en Kate net als hun overgrootmoeder koningin Elizabeth verknocht zijn aan paardrijden. Ze zijn al druk aan het oefenen met lessen, zodat ze komende zomer met 'Gan Gan' Elizabeth rond kunnen hobbelen op het landgoed van de koningin in Windsor en Balmoral. Elizabeth houdt hun vorderingen nauwlettend in de gaten. Het Britse koningshuis zou het namelijk belangrijk vinden dat George, Charlotte en Louis hun steentje kunnen bijdragen aan de verzorging van de pony's, aldus The Times. 

De hobby's van het Britse koningshuis kwamen eerder voorbij tijdens een speciale documentaire, waarin ze wilden laten zien hoe gewoontjes hun leven kon zijn. Maar na één keer uitzenden en een hele bak kritiek besloten ze 'm nooit meer te vertonen. De documentaire dook onlangs opeens weer op, zoals te zien is in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schattige prins Louis groeit als kool

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!