Beeld © ANP

Prinsessen treden in de voetsporen van Máxima met Koningsdag-outfit

27 april 2021 12:44

Prinses Amalia (17) en prinses Ariane (14) stappen tijdens Koningsdag 2021 in de modevoetsporen van hun moeder. Net als Máxima (49) zijn zij namelijk volledig in een ontwerp van het Belgische modehuis Natan gestoken, aldus Josine Droogendijk van de website Modekoningin Máxima.

Máxima koos voor een groen-gele outfit uit een eerdere collectie van Natan, maar haar dochters hebben ook overduidelijk hun beste modebeentje voorgezet. 

De outfit van prinses Amalia

Met haar groene broek stemt Amalia haar outfit mooi af op die van haar moeder, maar toch heeft ze er een twist aan gegeven door het groen met een blauwe blouse te combineren. Deze kleding van Natan is wel in de nieuwe collectie te vinden. Saillant detail: de lichtblauwe jas die Amalia droeg bij de aankomst in Eindhoven, trok ze ook aan op Koningsdag 2019. Haar groene tasje heeft ze van Máxima geleend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Máxima kiest voor outfit uit een 'oudere collectie' voor Koningsdag

De outfit van prinses Alexia

Als Máxima de modekoningin is, dan is Alexia de modeprinses. De middelste dochter van het koningspaar ademt mode en trekt in tegenstelling tot haar zussen haar eigen plan. Voor Koningsdag 2021 koos zij een outfit uit van het Franse Maje, bestaande uit een jurk en een vestje. Haar zwarte tas komt uit de kast van haar moeder: Máxima droeg 'm in 2017 al. Haar schoenen zijn 'gewoon' van Zara. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Talkshow met prinsessen en quiz: koninklijk gezin viert Koningsdag in Eindhoven

De outfit van prinses Ariane

Ariane ziet er in haar helderblauwe Natan-jurk uit om door een ringetje te halen. Maar wat pas echt opvalt, is dat Ariane bij aankomst van het fotomoment de bruine jas draagt die Máxima droeg bij een fotomoment vlak na Arianes geboorte. Voor haar tas is de hulp van ontwerpster Marina Raphael ingeschakeld. Zij maakt de tassen van Máxima en Amalia. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koninklijk gezin schittert op eerste foto Koningsdag

Wist je al dat het organiseren van deze sobere editie van Koningsdag meer kost dan afgelopen jaren? Royaltydeskundige Marc van der Linden vertelt je er alles over in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!