Prins Harry en Meghan Markle Beeld © Getty Images

'Prins Harry heeft spijt van Oprah-interview'

29 april 2021 17:03

Prins Harry (36) krabt zich naar verluidt achter de oren na het veelbesproken interview met Oprah Winfrey (67), dat hij samen met zijn vrouw Meghan (39) deed. Dat beweert Duncan Larcombe, schrijver van een biografie van de prins. Hij stelt dat Harry heeft gehandeld uit frustratie en nu niet meer terug kan.

"Ik heb geen enkele twijfel dat hij zich, eenmaal thuis, beschaamd en ongemakkelijk voelde"

Duncan zegt Harry goed te kennen en beschrijft hem in een interview met Closer Magazine als een 'heethoofd'. Harry zou vaak behoorlijk impulsief handelen en hem zelf ook eens naar de hals zijn gevlogen na een misverstand. "Hij is een heethoofd en handelt vanuit zijn emoties", zegt hij. Dat zou hij ook gedaan hebben toen hij het interview met Oprah toezegde, waarin hij en zijn vrouw claimden dat Charles en William 'gevangen' zaten in 'The Firm' en de familie beschuldigden van racisme.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Oprah verbaasde zich over openhartigheid Harry en Meghan

"Harry was overduidelijk gekwetst en boos over Meghans ervaring met de royals en gebruikte het interview om dat eruit te gooien. Maar ik heb geen enkele twijfel dat hij zich, eenmaal thuis, beschaamd en ongemakkelijk voelde. Hij moet nu dealen met de consequenties. Ik geloof dat hij spijt heeft van het interview, en misschien zijn beslissing de koninklijke familie vaarwel te zeggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry schreef 'uiterst persoonlijke brief' aan Charles

Harry besloot onlangs samen met Meghan de koninklijke poorten achter zich dicht te trekken. Toch zou hij weer toenadering zoeken tot de royals in Engeland, zegt Marc van der Linden:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!